Oszd meg és legyél áldott!

Az érintésben hatalmas erő lakozik.

Az érintésben olyan energia van, amely oldja a blokkokat, a gátakat és gátlásokat, ellazítja az izmokat, beindítja a sejtszintű öngyógyítási folyamatokat. Megerősíti a kapcsolatokat és szellemi-érzelmi szempontból is nyitottabbá tesz.

Az ölelés oldja a stresszt.

 Az ölelés csodája

Kép forrása

Az érintés szükséglete sokszor erőteljesebb tud lenni még a táplálék iránti szükségletnél is. A szerelmesek érintése, ölelése, simogatása csökkenti a negatív energiák káros hatását, csökkenti a feszültséget okozó hormonok szintjét, ami által közvetve az idegrendszer feszültségére gyakorol jótékony hatást. Szorongáscsökkentő és stresszoldó hatású.

Ugyanakkor az érintés, az ölelés megvonása frusztrációt, ingerlékenységet vagy akár letargiát is kiválthat. Ezért minden nap tárjuk ölelésre a karunkat, legyünk bátrak, segítsünk környezetünkben tartózkodók (barátaink, családtagjaink) blokkjainak feloldásában egy vagy akár napi több ölelés által, amely pozitívan befolyásolja fizikai és érzelmi állapotukat. Az érintés igazi csodája maga az élet energiájának átadása és megosztása két ember között.

A lelki egyensúly megteremtéséhez és fenntartásához az ölelésre minden embernek szüksége van, élete végéig.

Mert sokszor, egyetlen ölelés is elég, hogy jobbá, élhetőbbé tegyük a világot.

Mert minden nagy dolog egy kis lépéssel kezdődik.

 Az ölelés csodája és mágikus ereje

 

A fák csodákra képesek

Vannak, akik csak nevetnek a fákat ölelő embereken. Holott már a legmaterialistább hozzáállással is belátható, hogy a természet jótékony hatással van testre és elmére egyaránt.

Akit nem vakított el az anyagi lét és képes többet látni, mint a fizikai világot, az pontosan tudja, de legalábbis érzi, milyen jótékony hatással van rá a fák megölelése. Ahogy összekapcsolódik a két test energiarendszere (ez is tanulható és mi tanítjuk is!), olyan energiacsere és -áramlás indul be, amely mindkét lényre jótékony hatással bír. A fák azt lélegzik be, amit az ember kilélegez. Az ember azt lélegzi be, amit a fa kilélegez. Ugyanez igaz az energiákra. Ami az embernek visszahúzó, anyagias, nehéz energia, az a fának éltető esszencia. Ami a fának túl magas minőségű, az az ember lelkének éltető alapenergia.

Ezért érzik annyian jól magukat fák között. És ezért érzik a fák jól magukat a gondoskodó emberek udvarán, kertjében, birtokán.

ölelés csodája ölelj meg egy fát

Kép forrása

Ha tehát éppen nincs senki, akit megölelhetnél, ölelj meg egy fát! Csodálatos tapasztalásokkal leszel gazdagabb.

 

2 COMMENTS

  1. Pont erre gondoltam én is.Lehetne,akár mindig ugyanaz a fa.Nemrégiben kitaláltam,hogy mezei virágból készítek csokrot.A lányom jár idős emberekhez riportot készíteni a régi időkről,és a munkahelyén senkinek nem jutott eszébe,hogy cserébe valamit vinni is kellene.Az elején még vásárolt boltból ajándékot a saját pénzén.De kitaláltuk,ha mezei virágból készítek csokrokat,én gyakorlom a csokorkészítést és örömet is okozunk.Szóval majdnem minden nap megyek,tudom,hogy melyik virág hol van,mennyit nőtt.Nem rohanok sehova.Csönd van és nyugalom.Az ölelés pedig rengeteget jelent.De csak akkor,ha szeretik egymást.Én napi 12 ölelést olvastam.De sokszor egy ölelés felér mindennel.