Oszd meg és legyél áldott!

Ez a könyv egy meghívó, Neked, és mindenkinek, aki az Istennőben hisz, Őt tiszteli, imádja, nevezze bármelyik nevén és lássa bármelyik alakját is. Gyere és kortyolj a kehelyből, ami a Szent Grál, az Istennő titkos méhe, a mindenség Forrása!

Méltó vagy rá. Ez a meghívás mindenkinek szól, de az hallja meg, akinek igazán fontos. Ha a Kehelyből meríthet porszem, hangya és bogáncs is, talán pont az Ember maradna ki?
Te, személyesen is méltó vagy rá. Fogadd el Önmagad akként, ahogy vagy, mert magadban hordozod a Forrás egy cseppjét, amelyet vis-nek, ki/chinek vagy éppen mánának neveznek.

A könyv ismertetőként és útmutatóként is szolgál. Látni fogod, nincsenek dogmák, azaz kötelező hitelvek. Ajánlások vannak, amelyek tudáson, apasztalásokon és megnyilatkozásokon nyugszanak.

Gyere, tarts velünk!

Az Istennő áldása rajtunk!

Triskele Nagy Istennő Könyv

A könyv az ősi hármas felosztást követi. Három szakasz bomlik három-három fejezetre. Az első szakasz a múlt, a második a jelen, a harmadik a jövő. Idő egyszerre van és nincs. A szakaszok és fejezetek egymást követik, saját ritmusukban, ahogy olvasod, haladsz vele, és mégis, az egész itt van, egyszerre. 

Megteheted, és javasoljuk is, hogy haladja lépésről lépésre. Akkor áll össze egésszé. Emellett minden oldalon olvashatsz, kiemelve, egy Útmutatást. Nyisd ki vagy lapozd fel a könyvet bárhol, neked fog szólni.

Szám-mágia

Egy a Forrás
Kettő az Élet
Három az Évkör
Négy az Ünnep
Öt az Ember
Hat az Állat
Hét az Erő
Nyolc a Csillag
Kilenc a Hármak ereje

 

2 COMMENTS

  1. Köszönöm,hogy itt lehetek.Köszönöm a szeretetet és a bizalmat.